Jos Appermont

Jos Appermont en zijn wijnhandel hebben zich in hun geschiedenis een stevige reputatie opgebouwd. Kwaliteit loopt als een rode draad doorheen het wijnverhaal. Gaandeweg heeft zich een spectaculair gamma genesteld in de gebouwen te Hasselt.

Zoals voor velen ligt ook voor Jos de basis van het succes aan de klassieke wijnlanden, Frankrijk - Italië - Spanje - Portugal -... . Maar altijd met een oog voor de geweldige inspanningen die de nieuwe wijnwereld heeft gedaan in de afgelopen jaren. Met een klare kijk op het mondiale wijngebeuren en een strenge selectieprocedure door hem en zijn team van 5 medewerkers, werden ook wijnparels opgediept vanuit landen zoals Australië - Zuid-Afrika - Chili - Argentinië - Californië - ... 

Het fraaie gamma in combinatie met de uitstekende service en advies, dat zijn de stokpaardjes van Jos en zijn team. Kom het gamma ontdekken tijdens de 2 jaarlijkse degustaties, in het voorjaar en het najaar. U zult verbaasd zijn over de kwaliteit en de vakkennis. Het warme onthaal en de persoonlijke dimensie blijven uiteraard een vast gegeven.

Met andere woorden, ongeacht of u een particuliere wijnliefhebber bent, een horeca zaak hebt of bedrijfsleider bent op zoek naar het perfecte relatiegeschenk, bij Wijnen Jos Appermont bent u steeds WELKOM. Vergeet niet u aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze informatie en promoties.

Olmenstraat
B -3500 HASSELT
011 28 34 34 of GSM : 0496 80 55 28
011 28 34 35
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gamma

Ligging