• ...
    ...

    A Great Blend of Future and Tradition

ACTUALITEIT

Dé groothandel voor champagne, wijnen en spirits

Meer dan twintig jaar ervaring als groothandel voor champagne, wijnen en spirits, vindt u bij InVINity, ontstaan in 2018 na een fusie van Vineplus nv en Wines&More bvba. Bekijk ons ruime assortiment en ontdek waar wij als groothandel van champagne, wijnen en spirits voor staan.

Een groothandel voor champagne, wijnen en spirits met een waaier aan producten

Als groothandel uit Brussegem, nabij Brussel, zijn we trots op onze grote waaier aan champagne, wijnen en spirits. Verkiezen uw klanten Europese wijnen? Of zijn ze fan van wijnen uit Noord- en Zuid-Amerika? Zocht u specifiek naar schuimwijn? Met onze wijnselectie van bijna dertig producenten actief in vijf werelddelen, vindt u ongetwijfeld de wijnen die u zoekt. Naast wijnen heeft InVINity ook een uitgebreid portfolio aan spirits. Gin, rum, vodka, cognac of whisky: Wij bieden het allemaal aan. Bent u op zoek naar calvados Château du Breuil? Wij bieden wel vijftien verschillende soorten aan! Wenst u toch meer info over onze dranken of kunt u maar niet kiezen? Voor elke drank vindt u een korte geschiedenis!

Kies voor ons en innoveer mee

Eén van de belangrijkste pijlers van onze groothandel voor champagne, wijnen en spirits is innovatie. Zo sporen we onze producenten voortdurend aan hun expertise en werkwijze in vraag te stellen. Zelf proberen we te innoveren op vlak van productie en transport en hechten we veel belang aan sociaal engagement en innovatie. Zoekt u naar een groothandel voor wijn of andere dranken en spreken onze idealen u aan? Maak een afspraak en dan kunnen we binnenkort hopelijk klinken op onze samenwerking!