P&T Arendonk

Gegroeid uit een tankstation aan de grens van het land wordt er sinds 1989 drank verkocht door Eddy Geysen Service NV. Vandaag bestaat het bedrijf uit 3 pijlers: het drinkcenter, de horeca-service en event-service.

Eddy Geysen Service NV is een echt familiebedrijf: opgestart door vader Eddy Geysen in 1989 en overgenomen door zoon Bjorn Geysen in 2014.

In het drinkcenter (dat sinds 2003 als A-lid deel uitmaakt van de aankoopgroepering Prik & Tik) kan u een ruim assortiment vinden aan bieren, wijnen, sterke dranken en frisdranken. Bij ons hoort een klant nog echt klant te zijn met de best mogelijke persoonlijke service!

Naar horecabedeling toe, leveren wij dagelijks uit met de vracht- en bestelwagens. Qua leveringen staan wij steeds paraat voor onze klanten, 24/24 en 7/7 kan u ons bereiken indien nodig (want niets is zo erg als een café zonder bier uiteraard)!

De afgelopen jaren zijn wij ons meer en meer gaan toeleggen op het voorzien van dranken op events. Hierbij proberen we dan ook steeds mee te denken met de klant en de juiste formule te ontwikkelen per event! Aarzel dus niet en kom eens een kijkje nemen in onze drinkcenter of bel/mail voor info over horeca en events.

Hertevelden 4
2370 Arendonk
014 67 09 31
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gamma

Ligging