overons Altina Sampson - Peter Brems - Ralph Vandiest - Dominique  Vanden Wyngaerdt - Jill Roex
Pascal Mornie - Emmanuel Vandeperre - Gert Hiel 

Vineplus, a great blend of future and tradition

Vineplus NV is invoerder en verdeler van wereldwijnen en gedistilleerde dranken. Reeds 16 jaar realiseren we een nationale verdeling van wereldwijnen en geestrijke dranken in loyaal en dynamisch partnership met onze klanten en leveranciers.

Ons aanbod is een sterke mix van gevestigde merken en domeinen, opkomende talenten en innovatieve producten. Bij onze zoektocht naar nieuwigheden blijft ons criterium steevast:Premium kwaliteit aan een eerlijke en betaalbare prijs.

Onze passie voor kwaliteit, toewijding en ondernemingszin delen we graag met u en alle liefhebbers van fijne wijnen en gedistilleerde dranken. U kan dan ook in 2016 op ons team rekenen voor betrouwbaar advies, persoonlijke service en dynamische verkoopondersteuning.

U kan onze producten vinden bij een uitgelezen selectie wijn- en drankenhandelaars in heel België. Neem gerust contact met ons op indien u een bepaalde wijn zoekt. Wij brengen u graag in contact met een verkooppunt in uw buurt.

overons

Onze geschiedenis

Vineplus NV is het logische vervolg op de recente evolutie van Great Grapes Wine Belgium NV. De firma werd opgericht in 1999 door Gert Hiel met als doelstelling een brede marktverdeling te realiseren van Zuid-Afrikaanse topwijnen. Dankzij het succes in dit marktsegment werden al vrij snel kwaliteitswijnen uit andere landen en streken toegevoegd zoals Australië, Californië, Chili, Argentinië, Nieuw-Zeeland en vervolgens mediterrane wijnen uit Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal. 

Dankzij een duidelijke visie op het ontwikkelen van een partnership met onze klanten en leveranciers was de firma anno 2010 een vaste waarde op de Belgische wijnmarkt.
Inspelend op de ingrijpende veranderingen op de Belgische wijnmarkt en evoluties in het aandeelhouderschap van Great Grapes Wine Belgium nv werd op 12 september 2010 een nieuw bedrijf geboren : Vineplus, a great blend of future and tradition.

 

Bevoegdheid van de rechten en toepasselijk recht

Elk geschil zal onderworpen zijn aan de uitsluitend bevoegdheid van de rechtbanken van Brussel (RPR Brussel). Het Belgische recht alleen wordt toegepast.